Senaste inläggen

Av Ann-Sofie - 8 maj 2008 09:13

Kom på igår att jag har glömt  en kompis födelsedag hon fyllde i måndags.

Så nu har jag gjort ett kort till henne som plåster på såren.

Tur att man har något uppstämmplat och klart, det började ju bra.

Jag hittade  rosa  kortstomme,(som tur är så har jag själv haft födelsedag och att jag är med i en swapp, jag fick många fina mönstrade papper då).

I den högen hittade jag turkosfärgad papper med blommer på , sen ville jag ha något mera på det så jag satte dit små gula blommer med små rosa brads oxså från swappen. Sen började problemet vad ska jag använda mera.

Jag dök ner i min broderi och virklåda och där hittade jag silvertråd som jag  har virkat med, klippte hack  i sidorna på det turkosa papperet,men det blev en sida som blev fel ,det var meningen att jacken skulle sitta nere och inte uppe,men skadan var redan skedd. Jag drog silvertråden upp och ner i kors och tvärs och sedan satte jag band oxså från swappen över jacken så de inte syns och resultatet ser ni här.


 


 ANNONS
Av Ann-Sofie - 8 maj 2008 09:06

Här ser ni hur min plant mår har varit ut och pratat med dom, några börjar att blomma fast de är så små.I år behöver vi inte använda mossrivaren på gräsmattan för den har haft hjälp av mössrivare i vinter. Bra va?


 

ANNONS
Av Ann-Sofie - 7 maj 2008 14:31

Nu har min blogg funnits i 1 mån 7 dagar, tänk vad tiden går fort. Jag har varit lite slö och bloggat men det har varit lite mycke nu.

Våren har äntligen kommit och snön har tinat bort. Storsjöns is är nu väck så då kanske det blir lite varmare i luften men idag är det snålblåst och småregn och +9, så då blir det täckjacka på när vi skall ut på promenad Vito och jag.

Min blomplant har nu fått flytta ut till växthuset och där mår de gott, de växer och frodas är gröna och fina.

Imorgon skall jag äntligen på en Kortkurs där vi ska prova på MCP-teknink och promaker  och det skall bli så kuuuuuuul.

Jag kom på idag att jag har glömt bort ett födelsedagsbarn som fyllde i Måndags så jag får försöka att göra ett kort till henne som plåster på såret.

Skall ta mig i kragen och lägga ut några bilder framöver

Ha det så bra och många kramar 


Av Ann-Sofie - 27 april 2008 14:07

Här kommer det en bild på vad jag fick av stinaD. Bara bra grejor 2 promakerpennor (nu har jag bara 26 st de är så härliga att måla med har ju inte provat något annat ännu)och så var det svart filtband. Tack igen

Av Ann-Sofie - 27 april 2008 14:02

Jag har gjort två kort ett födelsedagskort tll Oliwia och ett Tack kort till våran brevbärare för hon är så snäll och tar med sig alla mina paket med scrapgrejor.

Av Ann-Sofie - 27 april 2008 13:52

Igår var vi på kalas Oliwia mitt barnbarn har fyllt 3 år, hon är nu stora damen och då skall hon så klart ha en ny cykel och tur att farmor finns ( barnbarn skall skämmas bort det är bara så ) och så har jag gjort ett kort till henne oxså.


Av Ann-Sofie - 13 april 2008 11:05

Rubriken är Goknul, det är lika med älskling här hos oss iallafall , det låter gosigt och fint eller hur.

Den här layouten har jag case:ad eller scrapliftat vet inte vilket, jag har inte fått med vad skillnaden är. Vilket fall som helst så hittade jag idén i tidningen scrapbooking m.m nr 2 Mars/April 2008. Där hade Maria Hartman en layout med titeln " Alldeles ny och så fantastisk" som jag fastnade för.

Min Layout är 20,5 x  20,5  för att passa i ett album som jag har liggandes.

Pappern är Cardstock, Daisy Bucket . Blommorna kommer från födelsedagswappen och det gör det blommiga andra under fotot oxså. Fjärilarna och bokstäverna Eliza är traderaköp, brads i blommorna kommer från Panduro.

Jag hoppas ni kan kommentra mitt försök både det negativa och möjligen det positiva, man lär sig ju av misstagen säg det heta.

Har provat att scana den men det blev inte så bra så jag fick ta fram kameran och tyvär en skrynklig duk som var vit för att det skulle bli någolunda bra bild.


 


 


Jag lade även in en närbild på fjärilen, jag gillar dessa oxså.

Har även varit ute med min hund och då fick jag se vårens första trana så då är det hopp om att våren är på väg även hos oss 

Av Ann-Sofie - 11 april 2008 15:13

Nu har det snöat i 3 dagar, det har säkert kommit 2 decimeter med snö.

Det är inte så kul när man nu väntar på våren, igår fick jag ett paket med blommplant, vilken inspiration har man då när snön är vit ute. Jag får väl pyssla och prata med dom inne ett tag till innan de får flytta ut till växthuset.


Det här med scrappningen går väl sådär. Jag har haft beslutångest nu snart hela veckan, jag har kommit så långt så jag har lagt upp det som det skall vara men troligtvis kommer jag nog att ändra på något igen. Har gjort så nu i flera dagar. Phuuu, stånk och stööön, men det är ju kul oxså.

Nu skall jag gå och prata med mina blommer.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se