Senaste inläggen

Av Ann-Sofie - 11 juni 2008 14:14

Nu är jag klar med ett kort till min moster 85 år,bilden blev lite sned när jag knäppte kortet.
Fjärilstämplarna Stempelglede har jag köpt på Brunkullan dom tycker jagär så fina.


Sen har jag ett kort som Jeenniz fick i sin födelsedagswapp men färgen blev lite tokig inte likt i verkligheten.Det var allt för den här gången Kram

ANNONS
Av Ann-Sofie - 11 juni 2008 13:32

I Lördags var det en dag full av överaskningar för min del. Hade tänkt göra klart ett kort som jag hade börjat med i förra veckan. Jag förstår inte hur alla andra hinner göra hur många som helstoch ändå har de både familj och jobb, medans jag har bara en gubbe och hund ibland besök av mitt barnbarn.

Ja hur som helst för att återgå till lördagen vi hade fint väder sommaren hade kommit hit till oss. Vi hade fikat ute vid fontänen då lade motorn av så vattnet slutade att spruta. Jaha tänkte jag får montera ditt en ny då. Vi skulle grilla till middagen och jag hade pommen i ugnen, jag har 2 ungsluckor , pommen hade jag i nedersta ugnen öppnade den. Dååååå ramlade den översta isär så det var bara att rädda den så inte glaset i luckan ramlade på golvet,det gick bra. Nuuu började jag ana oråd vad skulle hända sen då, det brukar vara 3 händelser i följd som det sägs. Jag gick ut och grillade mina köttbitar och det gick bra tills jag gick in genom dörren då försvann lyset och de andra frågade vad jag hade gjort nu då. Men jag var oskyldig, kollade jordfelsbrytaren den hade utlöst. Det var bara att gå runt och kolla allt som gick på det elektriska .Till slut hamnade vi i källaren och där har jag en frys och en Matkällare som är det bästa jag har där, vi drog ur kontakt efter kontakt och dääääär hittade vi felet det var Matkällaren som var paj. Så nu stog jag utan källare. Se där det var 3 saker som hände i följd. Det var den Lördagen som gick i stöpet. Ja middagen blev ju god, det blev raberpaj i efterrätt .

ANNONS
Av Ann-Sofie - 4 juni 2008 10:22

Jag är med i en födelsedagswapp Där AnnaS har haft namnsdag och då gjorde jag det här kortet. Tyvärr så måste jag låna en kamera för man ska ju ladda batteriet nån gång oxså. Så kortet blev suddigt, men jag visar det ändå.


Är det någon som kan tala om för mig vad alfabetet heter, jag skulle vilja köpa det.

Av Ann-Sofie - 4 juni 2008 09:33

Häggen blommar och det luktar så gott, det finns ett antal träd här, vi bor ju i Häggdalen.


Kvällarna är så sköna och man kan sitta ute på kvällarna och myggen har inte kommit ännu. Jag har snart fått lite ordning på all min plant skall planteras ut i krukor och amplar, vi brukar vänta tills järnnätterna har varit och det är runt den 8 - 10 juni, för dom kommer var så säker.

Fuchsia är en av mina favoritblommer jag har några stycken. Här är en av dom
det är samma blomma men ljuset kom lite olika.


Så skulle jag ju visa fågelholken som jag hade i mitt 8 kg paket söt eller hur. Den ska visst heta Småland.

Vi ses


Av Ann-Sofie - 23 maj 2008 13:50

Igår fick jag ett paket som vägde 8 kg från EasyPlant. Vad kunde det vara för jag hade inte beställt något. Jag öppnade det och vad hittade jag jo en massa plant. Det var 3 st pelarträd kösbär, äpple och päron. 1 st Tayberry korsning med björnbär och hallon. en massa andra lökar och blommer.Och en faktura på 1709:-  Jag på telefon och ringde hela dagen igår och mest hela dan i dag, det var omöjligt att komma fram. Jag skicka mail och fax inget svar. Jag blev bara mer och mer arg.

Man blir riktigt frustrerad när man inte får något svar och Ystad ligger ju långt härifrån så man kan ju inte åka ner för att prata med dom heller.

Vad skulle jag göra. Satte mig vid Datorn och försökte få fram något annat tel.nr och tro det eller ej men jag hittade ett nr ringde det och en trevlig tjej svarade, hon skulle se om hon kunde hjälpa mig, hon såg att beställningen inte var gjord. Jag frågade vad jag skulle göra,hon frågade om jag godtog ett pris på 500:- och att jag behöll växterna. Det gick jag med på så nu har jag det jag gör i helgen. Jo jag glömde det följde oxså med en jättegullig fågelholk, skall ta en bild och lägga ut sedan.Av Ann-Sofie - 14 maj 2008 14:29

Här visar jag några tappra försök med proMakerpennor och Mcp-tekniken.

Det blir ju lite mera liv på motiven.det kanske syns lite dåligt, men jag ska ju öva mera. 

Av Ann-Sofie - 14 maj 2008 14:28

Nu har jag gjort ett kort till.

Den här gången är det en fotbollsintresserad kille som ska få det.

Jag surffade runt på gratissidorna och hittade en bild på en fotboll som jag skrev ut på min fotoskrivare på ett papper som är grått. Jag såg att jag har för lite med dekorationer så det blev ett enkelt kort.Av Ann-Sofie - 14 maj 2008 11:56

Idag har det snöat lite här det blev vit i träden, men det är ju tur att man inte bor i Åre för där hörde jag av grannen att det hade kommit över 1 dm med snö.

Så jag ska inte klaga mera.Värmen kanske kommer tillslut för att stanna.

Tur att vi då har en altan som vi kan sitta på med imfravärme och en mysfilt. Sen har vi ju hammocken att ligga och mysa i , Oliwia har oxså en egen.'Våran altan är så stor att när vi skall ha fest så rymmer det ungefär en 20 pers, som vi brukar vara ibland när det är surströmmingstider för då gör det inget att det luktar eller regnar.

Den lilla hammocken är Oliwias

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se