Senaste inläggen

Av Ann-Sofie - 13 augusti 2008 22:40

Det är ju 4 månader till jul, men dom tidigare höstarna så har jag börjat att förbereda för mina tomtar i år blir det väl julkorten jag skall försöka att göra det är väl en 40 tal som vi brukar skicka så det blir väl det i år oxså  (ler)


Åter till mina tomtar de innehåller ull som jag har tvättat och kardat innan jag andvände det till kroppen,huvudet ,armar och ben. Håret och skägget har jag tovat fast med en nål som andvänds för torrtovning. Och sedan skulle det stickas sockar och mösser och kläder skulle sys. Sen var tomtarna klara de jag visar här är två tomtar och en  tomtemor och alla 3 har flyttat till Wien där de har det bra (ler)
 


 Korten blev väl inte dom bästa men något syns det av dessa tomtar


Jag har oxså provat på att tova en hel tomte och han ser ut så härDet var allt för stunden 

Kram

ANNONS
Av Ann-Sofie - 7 augusti 2008 15:02

Nu har jag gjort ett kort till min svåger, som är en målare. Det blev inte så tokigt enligt mig. Vad tycker du ? Lämna gärna en kommentar (ler) Staketet har jag gjort med min nya leksak Word Window Punch som vi beställde ett gäng på Svensk Scrapbooking genom Veronica, hon gjorde ett toppenjobb. Det är tur att det finns såna toppentjejer för jag är urusel på att skriva och tala engelska, det går bra att läsa, men den historien skall jag berätta en annan gång.Stämpeln är igentligen en fiskare men jag tog bort fiskspöet och fisken sedan ritade jag två penslar även 2 målarburkar.

Korten blev lite suddiga beror nog på fotografen

Det var allt för idag

Kram


ANNONS
Av Ann-Sofie - 23 juli 2008 10:01

Nu har jag varit på min lilla semestertripp och shoppingresa.

Vi åkte först till Grisslehamn och där åkte vi över till Åland och Mariehamn, vi hade med bilen så att vi kunde åka runt lite och titta. Det är fint där med alla klippor och vatten, det är ju annat än här den enda vatten jag ser från mitt hus är min lilla damm.


Efter Åland så åkte vi till Örebro ,på tisdag vidare till Karlstad men stannade för i Kristinehamn där jag hittade en mysig butik som heter Mazzarin där köpte jag 2 tomte stämplar och en God Jul stämpel , sedan bar det vidare till Karlstad bokade in oss på hotell nu hade vi hela dagen på oss att kolla runt.

Jag åkte ut till Anna´s scrapbooking och den butiken var stor det fanns hur mycket som helst att titta på ,där blev det gaaanska mycket handlat. Anna var oxså jättetrevlig. Jag shoppade oxså lite kläder inne i centrum det är ju REA tider nu.

Nästa dag återvänder vi uppåt landet vi stannade för i Borlänge var in på Kupolen en sväng och titta shoppa lite där oxså fattas bara annat sen vidare mot Bollnäs där vi övernatta och då var jag ju tvungen och se om jag hittade igen Lilla handarbetsboden och den låg inte så långt från hotellet, det var oxså en mysig affär och även där blev det scraphopping.


Sedan bar det av hem till våran lilla vovve han hade varit på hunpensionat och blivit bortskämd.
Dessa blommer tycker jag var superfina kunde inte låta bli att köpa dom

Bilderna blev väl inte så bra eftersom det var kväll när jag fota.


Det kanske blev lite tjatigt det här med min shoppingresa men jag har iallafall en supergullig och snäll man som ställer upp för mig

KramAv Ann-Sofie - 10 juli 2008 11:26

Nu har sommar kommit med semester för många jag kommer oxså att ha semester den brukar inte vara så lång, men vi åker på en tur på några dagar. vi börjar med att åka en tur till Åland först med en övernattning där det blir söndag natt och sedan åter till Grisslehamn, kommer att åka runt lite och kolla efter butiker som säljer scrapbookingprylar, behöver fylla på har fööör lite saker, får väl lägga ut en bild på vad det blev sedan.

Jag har gjort två kort med sommar hälsningDet är en hÄngla stämpel som jag fick upp stämplat målad med PM pennor och MCP tekniken


Sedan har jag mina favorit troll som CarinaW har gjort så här blev det kortet även där har jag målat med PM pennor och MCP tekniken


x
Har även ett till troll som jag har använt till ett kort


Igår fick jag mina Sarah Key stämplar och jag var bar tvungen att provstämpla och måla jag har köpt 3 st men provmålat två här kommer de
nu får ni ha en trevlig sommar och kanske ni oxså får se några troll, de brukar vara ute i sommarnatten

Kram

Av Ann-Sofie - 2 juli 2008 11:10

Hej all go vänner!

Ni får ursäkta att jag uppdatterar så dåligt,men skall bättra mig när det har blivit lite lugnare runt omkring.

Jag har nu en ny älskling hon heter Tuva och är ett gosigt troll, jag fick hem stämplarna igår så nu har jag lite målning innan jag kan göra kort med henne.Stämplarna kommer ifrån CarinaW. Tack Carina.

Och så fick jag ett brev från Milo "WGA i AOS". Det var en massa uppstämplade hÄnglar och jag blev sååå glad , Tack Milo.Och där har jag oxså massor att måla. Det passar ju bra nu när sommaren är här och det går sitta ute i skuggan.

Vi skall åka på en liten semstertripp det brukar bli sådär en 3 dagar i år har jag fått den äran och bestämma var vi ska åka och då blir det ju scrap och kort shopping, stackars gubbe.

Jag måste ju fixa mig lite mera dekorationer,blommer,papper, mm. För oftast när jag sitter och skall göra något Lo eller kort har jag en ide och när jag är klar så blev det något annat pga att jag saknar något.Men det skall jag ordna bot på.

Jag vill tacka alla som har varit in och lämnat en kommentar det värmer att läsa. När det blir någon regndag skall jag gå runt till er alla och hälsa på

Jag kommer att lägga ut lite kort senare när jag har gjort några med Tuva och hÄnglarna.

Jag önskar er alla en trevlig sommar med bad och sol.

Kram

Ann-SofieAv Ann-Sofie - 19 juni 2008 15:45

Så har jag fortsatt att träna på min Mcp teknink och Promaker, resultatet syns här nere.

Jag får önskar er alla en riktigt fin Midsommar

Kram 

Av Ann-Sofie - 19 juni 2008 15:40

Idag är det kalas igen och vi skall äta lite tårta.

Så här blev det kortet


 


 


 

Det kort kom snett när jag fota det. 

Av Ann-Sofie - 19 juni 2008 15:32

Jag har gjort ett kort efter skiss för första gången, och är med i midsommarscrap på Svensk scrapbooking oxså det första gången.

Det blev bara ett kort eftersom jag har lite annat för mig just nu, men kul var det.


l

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se