Senaste inläggen

Av Ann-Sofie - 3 oktober 2008 09:05

Tack alla ni som har varit in och lämnat en kommentar, man blir så glad när man kommer in och läser allt ni har skrivit. Jag  har har det lite körigt just nu skall gå runt till er alla när det har lugnat ner sig lite.

Ni får en liten blomma frå mig det blev Krassen det är en ljuvlig blomma att titta på och man kan även ha den i sallad (ler)


Kram på er Alla Goa Bloggare


 

ANNONS
Av Ann-Sofie - 3 oktober 2008 08:46

Jag måste presentera min kompis vi är ute och går mycket om dagarna även när det regnar småspik och blåser som attan. Vito är en Japansk Spets som har en vit päls som är lättskött, som tex när vi har varit ute i regn så är han inte så vit som han skall vara. Man behöver bara vänta en stund och sedan har leran ramlat av själv bra eller hur. Nackdelen är ju att man har allt på golvet istället,men då är det dammsugaren som gäller.

Han tycker om att bära in tidningen på morgonen och är inte skällig som de spestar oftast brukar vara. Vakthund kan man inte säga att han inte är för han ääälskar alla som kommer.Han är en knähund tycker om att pussas och är så genomgo har sett till att jag har gått ner 7 kilo Det var allt på en stund

ANNONS
Av Ann-Sofie - 3 oktober 2008 08:39

Nu har hösten kommit och det bara regnar blommorna är snart bortplockade ute det är bara växthuset som skall göras klar. Sen är det bara att vänta på snön.


 

Av Ann-Sofie - 9 september 2008 14:31

Nu var det dags igen med ett nytt kort till en av mina mostrar. Hon fyller 80 år jag har klurat ett tag på vad jag skulle göra men så kom jag på att använda min stämpel  som jag har köpt hos Brunkullan  den är så fin tycker jag  men det är lite klurigt att stämpla med den det vart många (ler) innan jag blev sådär nöjd.

 Jag skar ut ansiktet i 3 olika storlekar och då blev det så här. Blommorna köpte jag på min semester och de är så fina Jag satte ditt rosa hjärtan och så lite pärlfloss. Biljetten har jag fått via mail från SussaneSj. Tack alla ni som har varit här och lämnat en kommentar det värmer.


Kram

Av Ann-Sofie - 5 september 2008 11:36

Jag har några kort jag inte har lagt ut ännu ni får gärna kommentera dom . Och det gör inget om det är något negativt med dessa kort, för man lär sig ju inte om man inte vet vad man gör för fel ( ler)

Jag kör med mina troll och svampar jag gillar dessa jättemycket Trollet kommer från CarinaW och svamparna och trädet kommer från Bildmålarna, de är målade med PM pennor och MCP tekniken som vanligt

Sen kommer det ett kort med Sarah key stämpel  som har skickats till en tjej i en födelsdagswapp (jag är med i två ler) det var väl inte så mycket med dekorationer på det jag hade tänkt något annat men som vanligt så blir det inte det. Men hoppas hon blev nöjd med sin present ändå. 
    


Har som vanlig PMpennor och MCP teknink 


Och som en trogen jämte så har jag gjort ett kort det blev en Rak i Jämtlänska färger Blått  Vitt  Grönt  till en annan jämtska från "Utrikes Hammerdal" som de säger (ler) Vet inte vad som hände med texten den ändrades (tokigt va)


  


 Kram på er alla runt om i vårt avlånga land

Av Ann-Sofie - 5 september 2008 11:17

 Hej på er alla. Jag har repat mig nu efter många dagars vila är jag nu i samma form som förut.


Jag måste tacka för alla fina och goa komentarer som jag får det värmer så

Kram till er alla.


Nu har hösten kommit och det har ju sin tjusning  idag är det soligt och vackert ute och älgjakten har börjat, det är lite synd om jägarna (ler) för inte hittar de några älgar för de häckar ute på åkern här oss, det händer varje år.

Har tagit några bilder på tagetis och deras hyresgäster (har upptäckt att det är roligt att ta närbilder fast jag inte har någon proffs kamera )Det kommer mera sedan

Kram


Av Ann-Sofie - 19 augusti 2008 15:36

Idag har jag fått den här av Carina W och det är en glad överraskning. Den värmer kram.

Jag skall välja ut 7 andra bloggare och det är inte det lättast e
Reglerna för awarden är sådana:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominate


Ulrica       http://mysmumlan.blogspot.com/

Lisbet      http://digiscrapp.blogspot.com/

Sussi        http://sussilull.bloggagratis.se/

Elsamaja  http://elsamajarun.blogg.se/

Moma      http://monma.blogspot.com/

Lilo          http://liloscrap.blogspot.com/

Michaela  http://lejonberghjorth.blogspot.com/


Det är många fler oxså som jag skulle vilja ge den här 


Av Ann-Sofie - 13 augusti 2008 22:48

Jag är med i två födelsedags swappar och igår var det Solvin (sollan) på http://creaforum.egetforum.se som fyllde år och då gjorde jag det här kortet till henne


 Det är stämplarna från bildmålarna, jag gillar dom svamparna är så glada


Nu ska jag gå och sussa Godnatt

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se