Senaste inläggen

Av Ann-Sofie - 31 december 2008 15:21

Här kommer en hälsning till er alla som tittar in hos mig


GOTT NYTT ÅR 
 Kram Ann-Sofie


ANNONS
Av Ann-Sofie - 1 december 2008 12:57

Idag är det första december och man får öppna första luckan på adventskalendern och titta på julkalendern på TV ( årets julkalender var nog den sämsta jag har sett inte alls något bra och passar nog inte dom små heller) Nu har jag fixat till mitt fönster det saknas några saker som skall upp små guldstjärnor bla och så några andra julblommer som jag inte har hunnit skaffa ännu.


Som ni ser så sprayar jag fönsterna med julsnö ,grannarna säger att det inte blir jul förrän jag har sprayat snö på fönstren och det har jag gjort i över 20 år. Inga problem att tvätta bort när det är dags.


Nu skall jag pyssla vidare

Kram och tack till er alla

ANNONS
Av Ann-Sofie - 26 november 2008 18:57

Jag tackar alla som är in hos mig och lämnar en kommentar man blir så glad när man kommer in och läser allt ni skriver det värmer så gott.


Så var det dags för en julpåse igen , ni kanske tycker att det börjar bli lite tjatigt, men jag har 3 till som jag ska göra innan jul (ler).

Det var någon som frågade hur jag gjorde dessa så jag kommer lägga in en länk till  Ingers pysselhörna där jag blev inspirerad , hon visar med bilder där hur hon har gjort. Titta runt hos henne hon gör såå mycket fint. Jag måste tacka dig Inger för all inspiration man får hos dig.Så här blev min senaste julpåse Stämpeln är whiff of joy  och jag har målat den med PM pennor Måttet på påsen framifrån är ca 15,5 cm x 15,5 cm och sidorna ca 7,5 cm x 15,5 cmGod Jul stämpeln som jag inte kommer på just nu var den kommer ifrån, har jag embossad ,en teknik som jag oxså är nybörjarare inom.Och så var det blommorna som jag har gjort själv. Superroligt.

Först stämplade jag en blomma som jag har embossat i silver (syns lite ) stämpeln kommer från grunge collection stempelglede som finns på Brunkullan , sedan har jag en Retro Flower punch som jag har stansat ut en större blomma än den som jag stämplad, efter det så har chalkad med röda nyanser fast färgen stämmer inte så bra på bild. Odh på det så har jag duttat på stickles frosted Lace, sådet skulle bli lite glitter som inte heller syns så bra.


Jag är väl inte den som är så bra på att ge beskrivningar men jag hoppas att ni kanske förstår hur. Jag skrev några mått oxså känns som jag gjorde det värre.


Nu skall här göras iordning för advent med snö och ljusstakar  jag återkommer när jag är klar med fönstret så får ni se


KramAv Ann-Sofie - 26 november 2008 13:21

Nu är årets adventskalender äntligen klar skall lämna den till Oliwia i helgen.

Jag har nu gjort 24 paket med lite blandat som passar en 3 1/2 år. Fick en massa tips på AoS forum, jag måste tacka igen för alla fina tips jag fick. Ni kan välja ett paket ni oxså (ler)
Kram så länge

Av Ann-Sofie - 21 november 2008 20:18

Nu har jag gjort två presentpåsar till och den fjärde är på gång och så har jag tre kvar , jag skall lägga mina julklappar i dom presentkort och lotter. Jag har fixat alla paket till Oliwias adventskalender oxså skall fota den nästa vecka.

Nu ska jag visa mina påsar hoppas ni gillar dom


Det känns som jag skulle ha något mera på den här påsen men vet inte vad, kanske ni kan ge mig lite tips. Stämpeln med julstjärnan kommer från Stempelgledje 

Den andra påsen ser ut så här

Här kommer tomtestämpeln från Stämpelbodens " En REN jul" jag har två småtomtar på kortsidan oxså men jag glömde fota där .

  Det är kul men tar ju lite tid men det är bara att fortsätta och kämpa på Jag lovar det är kul att göra dessa.

Nu är det bara en vecka kvar så är det advent här har det blivit lite snö så nu är det i varje fall ljust ute på kvällarna.Hörde på radion att i Gunnarvattnet så hade de fått 1 meter snö i natt, tur att det inte var här. (ler)


Ni får ha en härlig helg och dubbar på hörde att det är halka i mest hela Sverige.


Kram


Av Ann-Sofie - 21 november 2008 20:13

Nu är det November och då börjar det fyllas år igen nu är det gubbens tur han fick två kort han.
Snögubbarna fick lite glitter på sig,han gillar ju det som glittrar (ler)


Av Ann-Sofie - 21 november 2008 19:53

Förra helgen så blev det julbak tunnbrödsbak både hårt och mjukt så får jag fresta med en nygräddad mjukbrödskaka
Kram


Ren

Av Ann-Sofie - 11 november 2008 15:35

Nu har jag pysslat en massa jag har gjort 6 st pås stommar som skall dekoreras  och så har jag gjort ett par födelsedagskort som jag inte kan vissa ännu och så var det Oliwias adventskalender där har jag fixat paket nr 24 så då är det baaaara 23 kvar . Här börjar julbestyren närma sig på Lördag blir det julbak av Tunnbröd och mjuktbröd det är ett måste på julbordet.

Jag har ett  julkort som jag skall visa nu stämplarna kommer från Stämpelbodens " En REN jul"

Jag gillar renarna här har tomten fullt sjå att borsta renens tänder lagom till julen 

Renarna har såååå fina ögonDet blev lite lim och glitter på blommorna


Som vanligt blir det lite snett och vint men vad gör det.


Jag hittade en sak i en tidning : Det var några som bor på en släktgård i Dalarna och övanför deras dörr stod det så här

" Du som tycker att dagarna går och livet flyr,

  ta dig samman och gör något onyttigt "

Det mottot skall jag börja att följa

Nu får ni ha en bra vecka  och lämna  gärna en kommentar hos mig

Tack på förhand

Kram 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se