Senaste inläggen

Av Ann-Sofie - 24 januari 2009 18:46

Här kommer det ett kort som jag enbart har använt slicen ,jaaa nästan jag hade ett band oxså.Och så var jag och kladda lite med en vit penna, kanske hade varit bättre och låtit bli men nu blev det så, Det går att välja mellan olika storlekar från 1 inch till 4 beroende på vilket motiv man väljer Hjärtat har jag gjort i flera storlekar dom minsta var 1 inch (jag tror det stavas så) till 4 inch och den jag har satt i hörnet var kanske 2 1/2 eller 3 Jag måste lära mig att skriva upp sånt innan jag sätter mig här (jag kan vara lite glömsk ibland) Och det motiv jag har mitt på kortet trädde jag ett band igenom. Så blev det ett kort utan stämpel ovanligt för mig.


så här ser det ut 


  

 Det här hjärtat lämnar jag till er alla som tittar in och så får ni ha en fortsatt trevlig kväll

Kram kram


ANNONS
Av Ann-Sofie - 24 januari 2009 18:07

Här har jag gjort ett kort som det står i stämpeln "Drömmar har vingar"

och det är nog så oxså.(ler)

Båda stämplarna har jag köpt hos Hobby och Hantverk

Här kommer det några bilder

jag hittade några fjärilar i mina gömmor måste nog skaffa flera. Ramen runt flickan har jag gjort med slicen


Kram så här på lördagskvällen


ANNONS
Av Ann-Sofie - 19 januari 2009 20:46

Jag har suttit och lek lite med min nya leksak slicen oxså har jag gjort små blommer som jag stämplat upp (Grunge Collection köpt på Brunkullan) jag tog den minsta blomman sedan andvände jag min EKstans och stansade ut mina blommer efter det så tog jag fluid chalk och färgade dessa. Jag gjorde ganska många på en gång , så det blev en statisk (tror jag det heter)belastning på mitt pekfinger så dagen efter kunde jag inte göra något med höger hand. Men nu är det bra.

Blommorna tyckte jag såg ut som Blåsippor så det blev liksom ett vårkort den här gången. Ramen runt grattis har jag gjort med slicen ,kanske den blev lite stor på kortet.  men...... Stämpeln är Sarah Kay och så här ser det ut.


 


 

 Här är lite närbild på blommornaHär kan ni se lite av vad jag har gjort med slicen och mera kommer det lovar jag för den är sååååå kul och lättsam eftersom jag oxså klarar den ( ha-ha-ha)


Kam på er alla


Av Ann-Sofie - 19 januari 2009 20:16

Nu kommer mitt kort för Vecka 3

 


Det blev ett enkelt kort med en Magnoliabiljett och en julkula som är embossad med guld och målad med promakerpenna


 


Här är en närbild på kulan man ser att det den är guldlig (ler)


Jag kommer att ändra på min utmaning och istället för ett kort i veckan kommer jag göra 2 i månaden istället. Hoppas det går bättre.


Hej,hej

Jag glömde att tacka för kommentarerna på mina andra julkort

(glad)


Av Ann-Sofie - 14 januari 2009 14:42

Nu har vi kommit till mitten av januari och då ska julen ut fast inte allt jag skall ju göra ett julkort i veckan, men det kommer nog att gå bra (ler) Jag är med i 3 st årsswappar 2 födelsedagsswappar och en färgswapp Jag har gjort två kort till dessa töser men som vanligt så gjorde jag klart ett paket och glömde att fota ett kort Så nu kan jag bara visa ett kort och hon som fick det fyller år i dag Grattis Cia Hipp hipp hurra .

 


Det blev ett brunt kort  och Sarah Kay stämpel och lite pärlfloss och en blomma.

Jag väntar med spänning på mina paket som jag kommer att få omkring den sista färgswappen och 14 februari födelsedagsswappen fast det är inte min födelsedag den var ju redan upptagen så jag valde den 14:e feb. istället.(ler)

Ni skall veta att jag blir glad när ni är in och kommenterar och jag skall ta mig i kragen och hälsa på oxså. Men tiden räcker lixsom inte till. Åhhh jag glömde en sak jag är nybliven ägare till en Slice superkul (skuttar runt på golvet)

Ni får ha en skön vecka

Kram 

Av Ann-Sofie - 14 januari 2009 13:53

Här kommer mitt bidrag till vecka 2 i JUL HELA ÅRET  ett enkelt kort


Jag kommer snart med nästa juliga kort

Kram

Av Ann-Sofie - 6 januari 2009 12:05

Nu tror ni jag har blivit tokig . Jag är med i en utmaning som heter JUL HELA ÅRET Där man gör julkort varje vecka under hela året. Jag skall göra 1-2 kort i veckan. Så när man kommer fram till December och skall skicka så har man det klart. Bra eller hur (haha)


Här kommer ett Kort För Vecka 1


 

 Kram


Av Ann-Sofie - 6 januari 2009 11:47

Nu har vi kommit in på det nya året .Julen är över och december var en jäktig månad för min del .Julen firades hos oss med hela tjocka släkten och det är kul att samlas,hände en liten malör för min del jag råkade skära mig i fingret, ojoj vad det blöder sådana här gånger .Fördelen med det var att jag inte klarade disken själv utan syrran fick ta över den biten, något skulle väl hon göra oxså(haha).

Nyår firade vi i hemma i lugn och ro förutom att vi var tvungen att rymma hemifrån ca 1 timme.  Han brukar skjuta raketer och bomber så hela huset skakar och våran lilla hund Vito blir rädd av smällarna. Så vi åkte med bilen och såg allt på avstånd och det gick bra den här gången.

Och så började det nya året oxså med dunderförkylning ,men nu har man börjat repa sig.

Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se