Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Bloggväntan

Av Ann-Sofie - 31 mars 2009 08:45

Jag kommer närmare, lite till så blir det snart byte av blogg (glad)

Har fått hjälp av en tjej (hon är en ängel ) en annan är ju helt oteknisk

men som tur finns hjälp när man behöver.

Här har vi blå himmel och nu börjar temperaturen gå mot plus så då börjar man känna vår, men snön kan ju vara kvar tills Påsken är över sen så får den försvinna.

Vi har även snar fixat grovingången målat väggar och byte av matta nu fattas ny taklampa och lite småfix,skönt. På pysselfronten har väl inte hänt så mycket kommer inte igång,födelsedagar börjar snart igen och då är det kort som måste göras......

Jag återkommer med adress när bloggen blir klar idag ? imorgon?...

Kram Ann-Sofie

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Sofie - 1 april 2009 19:57

Nu har jag bloggat i 1 år på pricken här och nu har jag bestämt mig för att byta Här kommer min nya adress http://farmorspyssel.blogg.se/   Ni är välkommen Kram Ann-Sofie ...

Av Ann-Sofie - 24 mars 2009 10:21

Nu blir det snart en ny blogg har ju haft den här i ett år snart och känner att jag vill förnya mig. Ni får vänta ett tag på den nya spännande .... eller hur.  Var ska den vara och hur skall den se ut ....... det kommer senare. Jag kommer att få hjäl...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:56

 Så kommer mitt julkort i Mars jag hade tänkt göra flera i månaden men nu lutar det åt ett , men man vet inte vad jag kan få för ryck kanske....   Det här är en gullig ängel som jag har köpt via Motivet    som är målat med PM pennor och jag har anvä...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:44

Nu kommer bilderna på eftersläntarna från creaforums födelsedagsswapp Jag fick massor med papper och jag är fortfarande förvånad att det finns såååå många olika mönstrade papper dom jag fick var sååå fina och så var det massa band och spets och blomm...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 13:41

Nu har jag blivit utmanad av Solvin  och då skall jag utmana 5 personer . Så här går det till Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara rikt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se