Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Glitter och bling

Av Ann-Sofie - 23 februari 2009 18:37

Nu har jag gjort ett kort till det är många på tur så det är lika bra att börja när jag äntligen fått upp lite ånga. (ler). Det här med att hitta på vad man skall göra för något kort tar en massa tid för mig ,tittar runt bland mina saker och klurar och klurar , det går inte fort ska jag säga .Jag kan plocka fram papper och stämplar och dekos ,sen måste jag sova på saken ibland blir det bra och ibland får jag leta fram något annat och då måste det ligga till sig ett tag.... därför hinner inte jag vara med på olika tävlingar. (ler) Och det där med ideér som poppar upp ibland kanske inte är min ide´utan det kan vara någon annans ,man är ju ute och kollar en massa bloggar och bloggar... det blir en hel del till slut och något verkar fastna där bakom pannbenet. Jag hoppas att om ni ser att jag har gjort något som någon annan har gjort så snälla tala om det för mig. Jag har noll koll ibland...


Då skall jag visa mitt kort som jag gjort idag Som vanligt blev det vinklat tokigt men här ser ni att jag har stämplat med mina grunge collection stämplar och stansat ut blommorna med

retro flower punch och så har jag använt fluid chalk ,hittade en påse med dekorationsglitter tog lite lim på kanterna och så på med glitter.

Stämpeln "Jag önskar dig" fick jag i en av mina swappar som jag är med i. Och så var det lite blingjag glömde att tala om när det gäller blommorna så gjorde jag ett hål i mitten och sedan hittade jag ett grönt band som jag trädde igenom.Med den här bilden får jag skicka en önskan till er

Kram och lämna gärna en kommentar


 
ANNONS
 
sussiull

sussiull

23 februari 2009 19:57

å ett så vackert kort du gjort.
Å tänk att jag stod och höll i den där stämpeln från Inkido på Papprika idag...nu ångrar jag mej att jag inte köpte den...

http://www.sussilull.bloggagratis.se

 
Annica H

Annica H

23 februari 2009 20:21

Vilket snyggt kort! Kul att trä band genom blommorna sådär! Det måste jag nog testa!
//Annica H

http://annicah.wordpress.com

 
Nina

Nina

23 februari 2009 20:21

Vilken underbar stämpel! Kortet är jättefint! Tack för kommentaren i min blogg. Den värmde!

http://skarviknina.wordpress.com

 
Mia

Mia

24 februari 2009 05:24

Oj, vilket fint kort! :)

http://mia-exx.blogspot.com

 
Lena

Lena

24 februari 2009 07:14

Även jag tycker att det är ett jättefint kort du gjort. Härliga färger och blommorna är superläckra.

http://lenika7.blogspot.com

 
Cattis

Cattis

24 februari 2009 09:16

Jättefint blingit kort! =)

http://www.kathis.blogg.se

 
Ingen bild

Bojan

24 februari 2009 19:37

Vilka fina blommor!!!! Gillar att se ett brunt kort som omväxling till allt rosa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Sofie - 1 april 2009 19:57

Nu har jag bloggat i 1 år på pricken här och nu har jag bestämt mig för att byta Här kommer min nya adress http://farmorspyssel.blogg.se/   Ni är välkommen Kram Ann-Sofie ...

Av Ann-Sofie - 31 mars 2009 08:45

Jag kommer närmare, lite till så blir det snart byte av blogg (glad) Har fått hjälp av en tjej (hon är en ängel ) en annan är ju helt oteknisk men som tur finns hjälp när man behöver. Här har vi blå himmel och nu börjar temperaturen gå mot plus så d...

Av Ann-Sofie - 24 mars 2009 10:21

Nu blir det snart en ny blogg har ju haft den här i ett år snart och känner att jag vill förnya mig. Ni får vänta ett tag på den nya spännande .... eller hur.  Var ska den vara och hur skall den se ut ....... det kommer senare. Jag kommer att få hjäl...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:56

 Så kommer mitt julkort i Mars jag hade tänkt göra flera i månaden men nu lutar det åt ett , men man vet inte vad jag kan få för ryck kanske....   Det här är en gullig ängel som jag har köpt via Motivet    som är målat med PM pennor och jag har anvä...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:44

Nu kommer bilderna på eftersläntarna från creaforums födelsedagsswapp Jag fick massor med papper och jag är fortfarande förvånad att det finns såååå många olika mönstrade papper dom jag fick var sååå fina och så var det massa band och spets och blomm...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se