Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Kram

Av Ann-Sofie - 20 februari 2009 22:10

Här kommer det ett Kramkort till er alla som tittar in hos mig, ni får gärna lämna en kommentar så att man får se vem som är in och hälsar påNi får ha en trevlig helg

Kram till er alla

 
ANNONS
 
fia

fia

22 februari 2009 18:09

Oh vilket fint kort, gillar kortet du gjorde till din mamma också färgerna var helt fantastiskt vackra och tanken fin.

http://fiaskapar.blogspot.com

 
Ingen bild

Lisbet

23 februari 2009 10:41

Hej!
Det var så länge sedan jag var ute på bloggrunda och nu tänker jag ta tag i detta igen.
Jag behöver vila ögonen lite på färg och form så jag hoppade in hos dig en stund.

Undrbart söta kort. Och snöstjärnorna på växthuset - urläckert.

Lisbet

 
Cattis

Cattis

24 februari 2009 09:16

Jättesött kort! Och kram tillbaks!

http://kathis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Sofie - 1 april 2009 19:57

Nu har jag bloggat i 1 år på pricken här och nu har jag bestämt mig för att byta Här kommer min nya adress http://farmorspyssel.blogg.se/   Ni är välkommen Kram Ann-Sofie ...

Av Ann-Sofie - 31 mars 2009 08:45

Jag kommer närmare, lite till så blir det snart byte av blogg (glad) Har fått hjälp av en tjej (hon är en ängel ) en annan är ju helt oteknisk men som tur finns hjälp när man behöver. Här har vi blå himmel och nu börjar temperaturen gå mot plus så d...

Av Ann-Sofie - 24 mars 2009 10:21

Nu blir det snart en ny blogg har ju haft den här i ett år snart och känner att jag vill förnya mig. Ni får vänta ett tag på den nya spännande .... eller hur.  Var ska den vara och hur skall den se ut ....... det kommer senare. Jag kommer att få hjäl...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:56

 Så kommer mitt julkort i Mars jag hade tänkt göra flera i månaden men nu lutar det åt ett , men man vet inte vad jag kan få för ryck kanske....   Det här är en gullig ängel som jag har köpt via Motivet    som är målat med PM pennor och jag har anvä...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:44

Nu kommer bilderna på eftersläntarna från creaforums födelsedagsswapp Jag fick massor med papper och jag är fortfarande förvånad att det finns såååå många olika mönstrade papper dom jag fick var sååå fina och så var det massa band och spets och blomm...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se