Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Födelsedagskort

Av Ann-Sofie - 18 februari 2009 08:52

Februari månad är en och har varit en födelsedagsmånad i min släkt min farfar och farmor hade sina födelsedagar 8:e och 9:e , min mamma fyllde 84 år i går den 17:e och  idag den 18:e skulle min pappa fyllt år om han har levt . Nu har jag gjort ett kort till mamma det går i blått, när mamma och pappa gifte sig så hade hon i sin bukett blå och vita blommor, det var det jag tänkte  på när jag valde färgen.


K&COMPANY och heter Blue Awning- Blue floral Embossed och det har jag köpt på Brunkullan

 

Här har jag målat med  ProMpennor och McpteknikenBlommorna kommer från födelsedagsswappen  och så blev det lite blått bling.


Ni får ha en bra dag det skall jag ha , det blir lite ompyssling av min rygg idag skönt


Kram på er alla 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Sofie - 1 april 2009 19:57

Nu har jag bloggat i 1 år på pricken här och nu har jag bestämt mig för att byta Här kommer min nya adress http://farmorspyssel.blogg.se/   Ni är välkommen Kram Ann-Sofie ...

Av Ann-Sofie - 31 mars 2009 08:45

Jag kommer närmare, lite till så blir det snart byte av blogg (glad) Har fått hjälp av en tjej (hon är en ängel ) en annan är ju helt oteknisk men som tur finns hjälp när man behöver. Här har vi blå himmel och nu börjar temperaturen gå mot plus så d...

Av Ann-Sofie - 24 mars 2009 10:21

Nu blir det snart en ny blogg har ju haft den här i ett år snart och känner att jag vill förnya mig. Ni får vänta ett tag på den nya spännande .... eller hur.  Var ska den vara och hur skall den se ut ....... det kommer senare. Jag kommer att få hjäl...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:56

 Så kommer mitt julkort i Mars jag hade tänkt göra flera i månaden men nu lutar det åt ett , men man vet inte vad jag kan få för ryck kanske....   Det här är en gullig ängel som jag har köpt via Motivet    som är målat med PM pennor och jag har anvä...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:44

Nu kommer bilderna på eftersläntarna från creaforums födelsedagsswapp Jag fick massor med papper och jag är fortfarande förvånad att det finns såååå många olika mönstrade papper dom jag fick var sååå fina och så var det massa band och spets och blomm...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se