Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Födelsedagsswapp

Av Ann-Sofie - 17 februari 2009 13:56

Nu har min tur kommit i swappen fast det är ju inte min födelsedag, jag fyller ju år i april. Men det är härligt med presenter och alla fina kort jag fick de kommer att får stå framme tills jag fyller på riktigt. Jag har inte fått av alla ännu fattas två paket men de kommer senare.Jag hoppas ni ser allt fint jag fick det var såååå mycket blommor som jag har slagit ut på allt fina papper en del syns dåligt ser jag nu, stämplar,brads ,spetsar,ett album, och så mycket annat smått och gott. Jag har börjat sortera in allt.(ler) Jag är överlycklig (om man kan vara det )Här kommer korten dessa var från Hopsanna,Nina,Cia ochTussemaja

 Tack till er för allt fint jag fick av er och Tack för era superfina kort. Kram


 


Och kommer kort från Kada, Sollan,Mia Phu,och Mia

 Ni  skall oxså ha Tack för allt fint jag fick av er och tack för era superfina kort  Kram


Jag har oxså fått kort av Jozebelle men det kort får ni se när de andra

paketen kommer. (ler)


Nu skall jag gå ut en sväng i solen man får lite vårkänsla nu


Kram till er alla som tittar in

nu kom jag på en sak jag skull ju lägga ut ett kort till men jag tar det senare kram igen


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Sofie - 1 april 2009 19:57

Nu har jag bloggat i 1 år på pricken här och nu har jag bestämt mig för att byta Här kommer min nya adress http://farmorspyssel.blogg.se/   Ni är välkommen Kram Ann-Sofie ...

Av Ann-Sofie - 31 mars 2009 08:45

Jag kommer närmare, lite till så blir det snart byte av blogg (glad) Har fått hjälp av en tjej (hon är en ängel ) en annan är ju helt oteknisk men som tur finns hjälp när man behöver. Här har vi blå himmel och nu börjar temperaturen gå mot plus så d...

Av Ann-Sofie - 24 mars 2009 10:21

Nu blir det snart en ny blogg har ju haft den här i ett år snart och känner att jag vill förnya mig. Ni får vänta ett tag på den nya spännande .... eller hur.  Var ska den vara och hur skall den se ut ....... det kommer senare. Jag kommer att få hjäl...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:56

 Så kommer mitt julkort i Mars jag hade tänkt göra flera i månaden men nu lutar det åt ett , men man vet inte vad jag kan få för ryck kanske....   Det här är en gullig ängel som jag har köpt via Motivet    som är målat med PM pennor och jag har anvä...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:44

Nu kommer bilderna på eftersläntarna från creaforums födelsedagsswapp Jag fick massor med papper och jag är fortfarande förvånad att det finns såååå många olika mönstrade papper dom jag fick var sååå fina och så var det massa band och spets och blomm...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se