Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Jul hela året

Av Ann-Sofie - 13 februari 2009 19:25

 Så var det dags med ett julkort,mellan mina swappar (ler) har ju ändrat mig så att jag skall göra 2 julkort i månaden. Istället för 1 i veckan. Så det här är mitt första för den här månaden-


 

Det ser inte så mycket ut jag är nog ingen proffs på fotografering, kortet blev nog lite konstigt i vilket fall som helst Så har jag använt en stämpel  window box och idén har jag lånat av Kamilla jag gillar den. Stämpeln fick jag i min Gula Swapp (härligt) Papperet kommer från PanduroHär är en bild närmare , bradsen är handtag och så är det en liten guldtråd oxså från gula swappen som låser fönstret.så här det ut när man öppnar fönstret ,suddigt svårt att hålla kameran still.


Såååå det var det för stunden har ett annat kort på lur få se om jag lägger in det ikväll efter Lets Dans (kanske)

ni får ha en mysig fredagkväll

Kram så länge 
ANNONS
 
Fia

Fia

15 februari 2009 23:12

Oh, vilket underbart fint kort! Det känns riktigt juligt och jag tycker du har gjort "skåpet" fantastiskt fint och verklighetstroget.

http://fiaskapar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Sofie - 1 april 2009 19:57

Nu har jag bloggat i 1 år på pricken här och nu har jag bestämt mig för att byta Här kommer min nya adress http://farmorspyssel.blogg.se/   Ni är välkommen Kram Ann-Sofie ...

Av Ann-Sofie - 31 mars 2009 08:45

Jag kommer närmare, lite till så blir det snart byte av blogg (glad) Har fått hjälp av en tjej (hon är en ängel ) en annan är ju helt oteknisk men som tur finns hjälp när man behöver. Här har vi blå himmel och nu börjar temperaturen gå mot plus så d...

Av Ann-Sofie - 24 mars 2009 10:21

Nu blir det snart en ny blogg har ju haft den här i ett år snart och känner att jag vill förnya mig. Ni får vänta ett tag på den nya spännande .... eller hur.  Var ska den vara och hur skall den se ut ....... det kommer senare. Jag kommer att få hjäl...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:56

 Så kommer mitt julkort i Mars jag hade tänkt göra flera i månaden men nu lutar det åt ett , men man vet inte vad jag kan få för ryck kanske....   Det här är en gullig ängel som jag har köpt via Motivet    som är målat med PM pennor och jag har anvä...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:44

Nu kommer bilderna på eftersläntarna från creaforums födelsedagsswapp Jag fick massor med papper och jag är fortfarande förvånad att det finns såååå många olika mönstrade papper dom jag fick var sååå fina och så var det massa band och spets och blomm...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se