Direktlänk till inlägg 8 februari 2009

Swapp

Av Ann-Sofie - 8 februari 2009 19:15

Jag är med i en Färgswapp (årswapp) på Svensk Scrapbooking och min färg blev GUL jag gillar alla färger förresten. Jag har inte fått av alla ännu men jag vet att de är på gång visar bilder på eftersläntarna senare.

Nu har jag fått utav Cinna99, Cornelia, DjSmurf, ilus, Jejja_44, Kat och LoWi. Ni skall alla ha tack det var många fina saker som jag fick allt kommer att användas var så säker.

Här kommer en BAMSEKRAM till er alla.Hoppas jag fick med allt på samma bild. Det är flera olika blommor, band, pärlfloss,brads,thickers,stickers,pearls,stämplar,
penna,spets,

måttbandsteip,kortstommar kuvert,papper och krymplast. Jag tror det

var allt. Som ni ser så går det i Gult (ler)


Jag är med i en swapp till oxså en årswapp nämligen födelsdagswapp och den är på CreaForum  fast det är inte min födelsedag den kommer i april utan jag valde 14/2 som är Alla Hjärtans dag tyckte det passade mig. (ler) så nu har jag en spännande vecka framför mig har redan fått två paket som ligger och väntar kliar i fingrarna.


Jag måste tacka alla som är in och lämnar kommentar och alla ni som inte gör det skulle va kul att veta vilka ni är (ler)


Nu får ni ha en skön Söndagskväll  

Kram på er alla 

 

 
ANNONS
 
Kat!

Kat!

8 februari 2009 20:15

Härligt paket du fått, man blir riktigt glad av den härliga vårfärgen. Hoppas sakerna kommer till användning...

kram Kat!

http://kreativakat.blogspot.com

 
Hoppetossa

Hoppetossa

9 februari 2009 00:48

Här var det påskigt värre...så härligt med solens gula färg!
Ja-a visst är söndagar som gjorda för långkok och kökspysslande!
Önskar dej en kreativ vecka med mycket skoj vid scrapbordet!

http://hoppetossadesign.webblogg.se

 
Cornelia

Cornelia

10 februari 2009 17:56

Åh, vad mycket fint! Gult är en underbar färg!!!

Nästa månad är det min tur, och du kan trooooo att jag längtar efter allt brunt jag kommer att få!

Kram tillbaka!!!

http://www.raggsocka.se

 
MIAPUH

MIAPUH

11 februari 2009 04:41

oj gult svårt ju :)
undrar om vi inte skall ha en färgswapp hos Maria med, jag tar RÅÅÅÅÅÅSA :)
kram

http://miapuh.blogspot.com

 
sandra

sandra

11 februari 2009 20:20

Åh gult som är min älsklingsfärg=)
Spännande å se vad du hittar på med allt.

Kramisar Sandra

http://sandraekeblads.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Sofie - 1 april 2009 19:57

Nu har jag bloggat i 1 år på pricken här och nu har jag bestämt mig för att byta Här kommer min nya adress http://farmorspyssel.blogg.se/   Ni är välkommen Kram Ann-Sofie ...

Av Ann-Sofie - 31 mars 2009 08:45

Jag kommer närmare, lite till så blir det snart byte av blogg (glad) Har fått hjälp av en tjej (hon är en ängel ) en annan är ju helt oteknisk men som tur finns hjälp när man behöver. Här har vi blå himmel och nu börjar temperaturen gå mot plus så d...

Av Ann-Sofie - 24 mars 2009 10:21

Nu blir det snart en ny blogg har ju haft den här i ett år snart och känner att jag vill förnya mig. Ni får vänta ett tag på den nya spännande .... eller hur.  Var ska den vara och hur skall den se ut ....... det kommer senare. Jag kommer att få hjäl...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:56

 Så kommer mitt julkort i Mars jag hade tänkt göra flera i månaden men nu lutar det åt ett , men man vet inte vad jag kan få för ryck kanske....   Det här är en gullig ängel som jag har köpt via Motivet    som är målat med PM pennor och jag har anvä...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:44

Nu kommer bilderna på eftersläntarna från creaforums födelsedagsswapp Jag fick massor med papper och jag är fortfarande förvånad att det finns såååå många olika mönstrade papper dom jag fick var sååå fina och så var det massa band och spets och blomm...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se