Direktlänk till inlägg 3 oktober 2008

Tack

Av Ann-Sofie - 3 oktober 2008 09:05

Tack alla ni som har varit in och lämnat en kommentar, man blir så glad när man kommer in och läser allt ni har skrivit. Jag  har har det lite körigt just nu skall gå runt till er alla när det har lugnat ner sig lite.

Ni får en liten blomma frå mig det blev Krassen det är en ljuvlig blomma att titta på och man kan även ha den i sallad (ler)


Kram på er Alla Goa Bloggare


 

 
ANNONS
 
Lena

Lena

5 oktober 2008 12:10

Tack för dina rara ord i min blogg.Jag har inte hållt på så länge med den här hobbyn.Jag är så himla glad för att internet och alla bloggar finns. Där kan man hitta mycket inspiration som ger mig möjligheter att utvecklas. Jag hittade till din blogg och det är jag glad över. Jättemycket fint här. Fin bild på krasse. Jag är en stor blomälskare och brukar fotografera mycket blommor och natur.Ha en bra söndag. Kram Lena

http://lenika7.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Sofie - 1 april 2009 19:57

Nu har jag bloggat i 1 år på pricken här och nu har jag bestämt mig för att byta Här kommer min nya adress http://farmorspyssel.blogg.se/   Ni är välkommen Kram Ann-Sofie ...

Av Ann-Sofie - 31 mars 2009 08:45

Jag kommer närmare, lite till så blir det snart byte av blogg (glad) Har fått hjälp av en tjej (hon är en ängel ) en annan är ju helt oteknisk men som tur finns hjälp när man behöver. Här har vi blå himmel och nu börjar temperaturen gå mot plus så d...

Av Ann-Sofie - 24 mars 2009 10:21

Nu blir det snart en ny blogg har ju haft den här i ett år snart och känner att jag vill förnya mig. Ni får vänta ett tag på den nya spännande .... eller hur.  Var ska den vara och hur skall den se ut ....... det kommer senare. Jag kommer att få hjäl...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:56

 Så kommer mitt julkort i Mars jag hade tänkt göra flera i månaden men nu lutar det åt ett , men man vet inte vad jag kan få för ryck kanske....   Det här är en gullig ängel som jag har köpt via Motivet    som är målat med PM pennor och jag har anvä...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:44

Nu kommer bilderna på eftersläntarna från creaforums födelsedagsswapp Jag fick massor med papper och jag är fortfarande förvånad att det finns såååå många olika mönstrade papper dom jag fick var sååå fina och så var det massa band och spets och blomm...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se