Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Tomtar

Av Ann-Sofie - 13 augusti 2008 22:40

Det är ju 4 månader till jul, men dom tidigare höstarna så har jag börjat att förbereda för mina tomtar i år blir det väl julkorten jag skall försöka att göra det är väl en 40 tal som vi brukar skicka så det blir väl det i år oxså  (ler)


Åter till mina tomtar de innehåller ull som jag har tvättat och kardat innan jag andvände det till kroppen,huvudet ,armar och ben. Håret och skägget har jag tovat fast med en nål som andvänds för torrtovning. Och sedan skulle det stickas sockar och mösser och kläder skulle sys. Sen var tomtarna klara de jag visar här är två tomtar och en  tomtemor och alla 3 har flyttat till Wien där de har det bra (ler)
 


 Korten blev väl inte dom bästa men något syns det av dessa tomtar


Jag har oxså provat på att tova en hel tomte och han ser ut så härDet var allt för stunden 

Kram

 
ANNONS
 
Annie

Annie

13 augusti 2008 23:54

men vilka UNDERBARA tomtar!!! Säljer du dem också?? *vill ha*

Kram,
Annie (hoppsanna på CreaForum)

http://annie-paperworks.blogspot.com

 
sussilull

sussilull

14 augusti 2008 09:36

Åh så söta tomtar!! De gillade jag skarpt! Har du gjort mönstret själv?

http://www.sussilull.bloggagratis.se

 
rebecka "bleckvard"

rebecka "bleckvard"

14 augusti 2008 11:20

oh, shit coola :D vilket jobb det måste vara att göra dom!

http://www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

15 augusti 2008 14:35

Vilka ljuvliga tomtar. Speciellt tomtemor. :)

http://www.creamaria.com

 
Cath.

Cath.

15 augusti 2008 22:44

Åååå, så fina! Är det något du säljer också?
Fantastiskt fina!

http://cathspyssel.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Sofie - 1 april 2009 19:57

Nu har jag bloggat i 1 år på pricken här och nu har jag bestämt mig för att byta Här kommer min nya adress http://farmorspyssel.blogg.se/   Ni är välkommen Kram Ann-Sofie ...

Av Ann-Sofie - 31 mars 2009 08:45

Jag kommer närmare, lite till så blir det snart byte av blogg (glad) Har fått hjälp av en tjej (hon är en ängel ) en annan är ju helt oteknisk men som tur finns hjälp när man behöver. Här har vi blå himmel och nu börjar temperaturen gå mot plus så d...

Av Ann-Sofie - 24 mars 2009 10:21

Nu blir det snart en ny blogg har ju haft den här i ett år snart och känner att jag vill förnya mig. Ni får vänta ett tag på den nya spännande .... eller hur.  Var ska den vara och hur skall den se ut ....... det kommer senare. Jag kommer att få hjäl...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:56

 Så kommer mitt julkort i Mars jag hade tänkt göra flera i månaden men nu lutar det åt ett , men man vet inte vad jag kan få för ryck kanske....   Det här är en gullig ängel som jag har köpt via Motivet    som är målat med PM pennor och jag har anvä...

Av Ann-Sofie - 17 mars 2009 18:44

Nu kommer bilderna på eftersläntarna från creaforums födelsedagsswapp Jag fick massor med papper och jag är fortfarande förvånad att det finns såååå många olika mönstrade papper dom jag fick var sååå fina och så var det massa band och spets och blomm...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se